Studio spot | Prijzen
21670
page-template-default,page,page-id-21670,qode-social-login-1.0.2,qode-restaurant-1.0,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.6,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive
 

Prijzen

Dienstverlening Studio Spot
Bij Studio Spot staat de wens van de klant voorop. Tijdens ons eerste kennismakingsgesprek heb ik inzicht verkregen in jouw woonwensen. Deze wensen vertaal ik in concrete tips en verrassende inzichten voor de betreffende ruimte. Een goed plan scheelt veel tijd en helpt bij het maken van de juiste keuzes om tot een harmonieus resultaat te komen. Hieronder een overzicht van de verschillende diensten die ik kan bieden. Aan jou de keuze bij welk(e) pakket(ten) je jezelf het prettigst voelt. Prijzen zijn per benoemde ruimte. (Keuken, woonkamer, slaapkamer e.d.)
Wist je dat je de kosten voor interieuradvies vaak kunt betalen vanuit een bouwdepot? Dit kan zowel bij nieuwbouwwoningen als bij verbouwingen. Overleg hiervoor met de hypotheekverstrekker.

 

⃝      Intekenen van een ruimte in SketchUp
Doel: Een ruimte visualiseren door een ruimte in te tekenen in SketchUp.
Inbegrepen: Er wordt een 3d-tekening gemaakt van de ruimte. Er worden 15 3D-beelden afgeleverd, die de ruimte van alle kanten belichten.
Ruimte tot 60 m2:           €650,- *
Ruimte tot 80 m2:           €798,- *
Ruimte tot 100 m2:         €950,- *
Ruimte vanaf 100m2:    Offerte op maat

 

⃝     ADVIES AAN HUIS
Doel: Een duidelijk stylingadvies waarbij rekening is gehouden met jouw wensen en budget.
Inbegrepen: In twee uur doorloop ik met jou de te (re-) stylen ruimtes. Je ontvangt direct tips die ik ondersteun met online voorbeelden. Na afloop ontvang je een overzicht van alle adviezen per email en in een moodboard.
Ruimte tot 60 m2:             €295,- *
Ruimte tot 80 m2:             €345,- *
Ruimte tot 100 m2:           €375,- *
Ruimte vanaf 100 m2:      Offerte op maat

 

⃝      Kleurplan
Doel: Het creëren van een harmonieus kleurplan voor de te (re-) stylen ruimte.
Inbegrepen: Je ontvangt een moodboard voor het ontworpen kleurplan, kleurstalen en proefmonsters van de aanbevolen kleuren.
Ruimte tot 60 m2:             €195,- *
Ruimte tot 80 m2:             €225,-  *
Ruimte tot 100 m2:           €250,- *
Ruimte vanaf 100 m2:      Offerte op maat

 

⃝      STYLINGADVIES
Doel: Er ontstaat een plan met betrekking tot het (re-) stylen van een ruimte door aanpassingen en/of toevoegingen. Denk hierbij vooral aan advies op het gebied van kleurgebruik en accessoires.
Inbegrepen: Moodboard, kleur- en materiaalplan en een verlichtingsplan.
Ruimte tot 60 m2:             €375,- *
Ruimte tot 80 m2:             €395- *
Ruimte tot 100 m2:           €425,- *
Ruimte vanaf 100 m2:     Offerte op maat

 

⃝       INTERIEURADVIES EN INTERIEURONTWERP
Doel: Er wordt een compleet advies gegeven voor een ruimte, waarbij indeling, kleurgebruik, meubels en verlichting volledig op elkaar afgestemd worden.
Inbegrepen: 3d-afbeeldingen van de woning, inclusief indelingsvoorstellen, kleurplan, materiaalplan, meubeladvies, verlichtingsplan, en diverse onderbouwingen, voorbeelden en tips.
Ruimte tot 60 m2:             €749,- *
Ruimte tot 80 m2:             €895- *
Ruimte tot 100 m2:           €1050,- *
Ruimte vanaf 100 m2:     Offerte op maat

 

 

⃝       INTERIEURADVIES EN INTERIEURONTWERP DeLUXE
Doel: Er wordt een compleet advies gegeven voor een ruimte, waarbij indeling, kleurgebruik, meubels en verlichting volledig op elkaar afgestemd worden. Daarnaast wordt er een uitgebreid plan samengesteld waar jij de meest passende meubels, accessoires en verlichting kunt kopen: de uitgebreide “boodschappenlijst”! Een interieur op maat voor jou geshopt!
Inbegrepen: 3d-afbeeldingen van de woning, inclusief indelingsvoorstellen, kleurplan, materiaalplan en meubeladvies. Daarnaast ontvang je een uitgebreide boodschappenlijst met daarin alle meubels,  verlichting en accessoires. Van ieder item, van een bank tot een vloerkleed en alle stylingartikelen ontvang je meerdere opties, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jou past. Shoppen vanaf de bank dus!
Ruimte tot 60 m2:             €895,- *
Ruimte tot 80 m2:             €995- *
Ruimte tot 100 m2:           €1250,- *
Ruimte vanaf 100 m2:     Offerte op maat

 

 

⃝    EINDSTYLING
De finishing touch! Op de dag van de eindstyling ben ik aanwezig om het plan daadwerkelijk tot uitvoering te brengen. Aan het eind van deze dag(en) zijn de plannen en tekeningen tot leven gekomen en stap je binnen in jouw woonwens.
€50,- per uur *

 

* Genoemde prijzen zijn exclusief BTW a 21%